top of page

Spaanse groene olijven naturel:

De spaanse olijf is qua structuur iets zachter dan de Griekse olijf. Ook qua smaak is deze meer aanwezig dan de Griekse olijf.

IMG_0245.jpeg

Griekse groene olijven met Parmezaanse kaas & verse basilicum:

De licht zoute smaak van de olijf in combinatie met de Parmezaanse kaas en de frisse smaak van basilicum zorgt voor een ware smaakbeleving.

IMG_0243.jpeg

Griekse groene olijven met peterselie & knoflook:

Grote olijven, stevig van structuur en mild van smaak.

Gekruid met oregano. verse peterselie & verse knoflook.

IMG_0243.jpeg

Griekse Olijven gevuld met knoflook:

Griekse olijven gevuld met ingelegde knoflook.

Dit is het grootste formaat olijf wat wij aanbieden. Een zeer stevige olijf, iets zouter dan de ongevulde.

De ingelegde knoflook zorgt voor een verrassende bite, de knoflook smaak is mild omdat de tenen ingelegd zijn geweest.

IMG_0244.jpeg

Griekse groene olijven met zongedroogde tomaten, peterselie & verse knoflook:

Grote Griekse olijven met een marinade van grof gesneden zongedroogde tomaten, verse peterselie en verse knoflook.

image.jpg

De Kalamata-olijf is een grote, donkerpaarse olijf met een gladde, vlezige textuur, genoemd naar de stad Kalamata in de zuidelijke Peloponnesos, Griekenland.

De olijven worden gepekeld in rode wijnazijn, zo komen ze aan hun prachtige kleur.

IMG_0439.png

Gevulde Jalapeno:

De jalapeno pepers worden eerst ingelegd voordat ze klaar zijn om gevuld te worden. Deze pepers zijn pittiger dan de peperoni.

image.jpg

Gevulde zoete mini paprika:

Prachtige oranje mini paprika's gevuld met een zoete roomkaas. De paprika's zijn lekker knapperig en de zoete roomkaas past perfect bij de smaak van de paprika's.

image.jpg

Serranoham met verse feta

image.jpg

 Feta wordt bereid op basis van schapen- of geitenmelk. Je herkent feta aan de vaste en brokkelige structuur die kleine gaatjes vertoont. Feta is heerlijk bij een Griekse salade, maar ook bij stoof- en ovengerechten.

Keuze uit:

*Feta naturel

*Feta mild gekruid met knoflook

*Feta met chili kruiden en knoflook

IMG_8082.jpeg

Ansjovisfilets 

IMG_0953.jpeg

Krabscharen in knoflook

IMG_8201.jpeg

Spaanse groene olijven naturel:

De spaanse olijf is qua structuur iets zachter dan de Griekse olijf. Ook qua smaak is deze meer aanwezig dan de Griekse olijf.

IMG_0245.jpeg

Zongedroogde zwarte olijven met pit. Deze olijven hebben een licht zoete nasmaak.

Met de hand geplukt, gepekeld met zeezout en zongedroogd. De perfecte natuurlijk gerijpte olijf.

IMG_0248.jpeg

Griekse olijven met tuinkruiden

image.jpg

Griekse olijven natuur

image.jpg

Griekse Olijvenmix:

Een kleurrijke mix met verse olijven, zongedroogde tomaten en blokjes kaas.

Licht gekruid met oregano & verse peterselie.

image.jpg

Griekse groene olijven met chilikruiden & knoflook:

Grote olijven, stevig van structuur en pittig van smaak.

Gekruid met paprikapoeder, grove chilivlokken, verse peterselie & verse knoflook.

image.jpg

Zuid-Afrikaanse zoete pepertjes gevuld met een zoete roomkaas. Deze pepertjes zijn ontzettend populair. Het knapperige van de peper gevolgd door het zoete van de roomkaas en een licht pittige smaak van de peper. Deze pepers zijn niet te missen op een tapasschaal.

image.jpg

Gegrilde Aubergine:

In vergelijking met de courgette is de aubergine veel pittiger qua smaak.

Fijne stevige structuur, licht zuur van smaak. Een verfrissende toevoeging aan salades en onmisbaar in uw tapasvitrine.

IMG_7968.jpeg

Salami rolletjes met verse feta

image.jpg

 Feta wordt bereid op basis van schapen- of geitenmelk. Je herkent feta aan de vaste en brokkelige structuur die kleine gaatjes vertoont. Feta is heerlijk bij een Griekse salade, maar ook bij stoof- en ovengerechten.

Keuze uit:

*Feta naturel

*Feta mild gekruid met knoflook

*Feta met chili kruiden en knoflook

IMG_0319.jpeg

Ansjovisfilets met olijf 

IMG_0933.jpeg

Gevulde champignons:

De champignons worden eerst gestoomd zodat ze daarna kunnen worden gevuld.

De vulling bestaat uit een licht pittige roomkaas. De champignons worden uitgeleverd in een pittige chiliolie.

image.jpg
bottom of page